Indicatie kosten

De kosten voor een crematie zijn afhankelijk van de wensen en lopen sterk uiteen. We kunnen u wel een indruk geven.

Voor een crematie berekenen wij € 1366,=. Dit is voor het gebruik van de aula voor 1 uur en de condoleanceruimte voor 1 uur en de crematie zelf. Na een crematie volgt een zogenaamde asbehandeling waar wij geen kosten voor in rekening brengen. Ook de asbus en het bewaren van de asbus, gedurende de eerste zes maanden na de crematie, is gratis. Er zijn veel verschillende bestemmingen voor de as met elk een eigen tarief.

Voorplein laan aula 1
Voorplein Aula Crematorium en Begraafplaats Amersfoort
Voorplein Aula Crematorium en Begraafplaats Amersfoort
Patio MH
Patio MH
pleintje
Plein Crematorium en Begraafplaats Amersfoort
Plein Crematorium en Begraafplaats Amersfoort
nvt
Crematorium en Begraafplaats Amersfoort
Crematorium en Begraafplaats Amersfoort

De begrafenisondernemer verzorgt de rouwauto's, kist, kaarten en bloemstukken. Bij de ondernemers kunt u offertes aanvragen.

Het is overigens gebruikelijk dat wij de rekening naar de begrafenisondernemer sturen zodat u alle financiële zaken met hem kan afhandelen.

Neemt u contact met ons op als u meer wilt weten over de kosten en mogelijkheden van de uitvaart op de begraafplaats: (033) 461 36 03 

Tarieven 

2019 Gemeente Amersfoort tarieventabel.pdf

2019 Gemeente Leusden tarievenverordening

2019 Tarieven cremeren  

Aanvraag crematie

 

Beeld en geluid

Muziek is een belangrijk element bij een plechtigheid. Het crematorium en de begraafplaats Rusthof biedt diverse mogelijkheden om dit goed tot zijn recht te laten komen. We beschikken over een uitgebreide muziekcollectie, van enkele duizenden muziekstukken waaruit u kunt kiezen. Van modern tot klassiek, Nederlandstalig of kerkelijke liederen.

Bekijk het muziekboek